DRIVE FOR IMPROVEMENT

Ville on kotoisin Keski-Suomen männikkömetsien ja rantojen raitojen ääreltä, josta hän päätyi Irlannin, Englannin ja Saksan kautta pääkaupunkiseudulle. Ville on kokemuksen karaisema SAP Logistiikan konkari, Isletin johtava konsultti, jolla on monipuolinen kokemus sekä isoista kansainvälisistä projekteista, jatkuvasta kehityksestä ja uusista teknologioista.

Ville ei pelkää avomeren karikkoja, vaan nauttii ongelmien ratkaisemisesta ja pienestä paineesta aikataulun kanssa. Hän tietää, ettei uutta opita ilman haasteita. Valmiiden vastausten sijaan Ville uskoo vuoropuheluun asiakkaan kanssa, syvempään ymmärrykseen asiakkaan prosesseista ja aitoon yhteistyöhön.

Vapaa-aikanaan Ville puuhastelee poikiensa kanssa ulkona luonnossa, tai rentoutuu golf-kentillä.

 

OTA YHTEYTTÄ
Ville Manninen
+358 400 519 720
ville.manninen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.