IT NEVER GETS EASIER, YOU JUST GET BETTER

Niko on saaremme lupsakas pohjois-karjalainen, jonka jalat ovat tukevasti maanpinnalla. Nikolla on käytännönläheinen tapa kohdata haasteet sekä periksiantamaton luonne, joka juontaa juurensa pitkästä kilpaurheilutaustasta. Nikolla on myös pitkä kokemus SAP:n logistiikan erilaisista virtauksista.

Hän on ikuinen optimisti, joka jaksaa kehua ja kannustaa tiimiä, vaikka myrskytuulet nostaisivat aaltoja korkealle. Hän osaa olla läsnä ja ottaa toiset huomioon, ja Nikon kanssa kommunikointi on avointa ja helppoa. Hän on erittäin eläinrakas ja ulkoileekin paljon koiriensa kanssa. Muulloin Nikon voi löytää maastopyöräilemästä tai frisbeegolf-radalta.

 

OTA YHTEYTTÄ
Niko Hirvonen
+358 50 490 9282
niko.hirvonen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!