PUTTING PIECES TOGETHER

Mikko on iloinen moniosaaja, jota saariston vaihtuvat säät ja ääriolosuhteet lähinnä hymyilyttävät. Tiukan paikan tullen hän ottaa homman tyynesti haltuun ja laittaa aina itsensä täysillä likoon tiimin ja asiakkaan puolesta.

Mukavan miehen maineessa olevan Mikon rauhallisen olemuksen ja valloittavan hymyn taakse kätkeytyy periksiantamaton ongelmanratkaisija, joka vie toimeksiannon satamaan keleistä huolimatta.

Mikon motto “Putting pieces together” viittaa hänen Lego-harrastuksensa lisäksi kykyyn laittaa palikat aina kohdalleen myös asiakastoimeksiannoissa. Hän rakastaa tekniikkaa ja puuhailee vapaa-ajallaan erilaisten omien kehitysprojektien parissa esim. Rasperry Pi:llä, lenkkeilyn ja kuntosalilla käynnin lisäksi.

 

OTA YHTEYTTÄ
Mikko Anttila
+358 40 758 8578
mikko.anttila@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!