READY TO GO THE EXTRA MILE

Jenni tuo persoonallaan lämpimän ja positiivisen tuulahduksen saarellemme. Hänellä on monipuolinen tausta logistiikan alalta, myynnistä, markkinoinnista, tuotehallinnasta ja asiakaspalvelusta. Jenni on mutkaton, aito ja ystävällinen, ja hänen hymynsä tarttuu. Jennillä on aito halu kuunnella ja ymmärtää asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Hän on aina valmis auttamaan, eikä jätä tiimiä pulaan kovemmassakaan merenkäynnissä. Häneltä löytyy myös huumoria ja uusia ideoita, joita lähteä aktiivisesti toteuttamaan.

Luonto on lähellä Jennin sydäntä, ja monipuolinen urheilu tärkeää. Hänet löytää pallopelien keskeltä tai laskettelurinteestä, joiden vastapainoksi hän osaa myös laulaa.  

 

OTA YHTEYTTÄ
Jenni Leiponen
+358 44 574 1301
jenni.leiponen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.