READY TO GO THE EXTRA MILE

Jenni tuo persoonallaan lämpimän ja positiivisen tuulahduksen saarellemme. Hänellä on monipuolinen tausta logistiikan alalta, myynnistä, markkinoinnista, tuotehallinnasta ja asiakaspalvelusta. Jenni on mutkaton, aito ja ystävällinen, ja hänen hymynsä tarttuu. Jennillä on aito halu kuunnella ja ymmärtää asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Hän on aina valmis auttamaan, eikä jätä tiimiä pulaan kovemmassakaan merenkäynnissä. Häneltä löytyy myös huumoria ja uusia ideoita, joita lähteä aktiivisesti toteuttamaan.

Luonto ja monipuolinen urheilu ovat lähellä Jennin sydäntä. Hänet voikin löytää pallopelien pyörteistä, hiihtoladulta tai laskettelurinteestä, joiden vastapainoksi hän viihtyy myös musiikin ja laulamisen parissa.

 

OTA YHTEYTTÄ
Jenni Leiponen
+358 44 574 1301
jenni.leiponen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!