ACLOUDSTER on SAP:n parhaiden pilvikumppaneiden kansainvälinen ryhmittymä. Se koostuu alueidensa menestyneimmistä SAP-kumppaneista, jotka liittyvät ACLOUDSTER:iin tarjotakseen SAP Business ByDesign:in toteutus- ja tukipalveluja. Tämä 14 kumppanin verkosto on luotsannut maailmanlaajuisesti jo lähes 200 asiakasyritystä digitaaliseen tulevaisuuteen SAP:n pilvipohjaisen ERP-ratkaisun avulla.

ACLOUDSTER-verkko kasvaa valittujen SAP Business ByDesign -kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa. Yhdeksän SAP Gold -kumppania on toiminut tämän yhteisen lipun alla helmikuusta 2020 lähtien: all4cloud (Saksa), Ubister (Ranska), AlteaUp (Italia), INSynQ BV (Alankomaat), Orchard House Solutions (Iso-Britannia), O&S Consultores (Espanja), SNAP (Slovakia ja Tšekki), Tech Sonic (Kiina) ja VistaVu Solutions (Yhdysvallat ja Kanada). Kuluneen vuoden aikana mukaan liittyivät myös Alfacloud (Israel), Dintec (Meksiko), DyFlex Solutions (Australia), Stretch (Ruotsi) ja Islet Group (Suomi).

 

Vuonna 2021 ACLOUDSTERIN avainluvut ovat:

ASIAKASTA

PROJEKTIA

KONSULTTIA

LISÄOSAA

PALKINTOA

LOPPU-

KÄYTTÄJÄÄ

Allianssin avulla tarjoamme PK-asiakkaille, joilla on maailmanlaajuinen kattavuus, mahdollisuuden löytää paras SAP-kumppani eri alueilla joilla he toimivat. Lisäksi allianssi mahdollistaa hienosti parhaiden käytäntöjen ja resurssien jakamisen.

Henrik Hausen

all4cloudin toimitusjohtaja, ACLOUDSTER-perustajajäsen

ACLOUDSTER pyrkii yksinkertaistamaan SAP Business ByDesignin käyttöönottoa asiakkaille laajalla verkostolla, tiiviillä yhteistyöllä ja kansainvälisellä tuella. Verkko toimii keskeisenä yhteyspisteenä asiakkaille, jotka ohjataan sopivimmalle paikalliselle kumppanille.

Olemme innoissamme päästessämme edustamaan Suomea näin vahvassa ja vaikuttavassa kansainvälisessä parhaiden SAP-kumppanien verkostossa. Isletin jäsenyys liittoumassa tuo lisäarvoa sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme, jotka hyötyvät tietojen, parhaiden käytäntöjen, taitojen, lisäosien ja tuen jakamisesta. Olemme hyvin iloisia liittymisestä tähän aktiiviseen verkostoon, jolla on maailmanlaajuinen kattavuus.

Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet Group

ACLOUDSTER-jäsenet ovat ketteriä ja pystyvät tarjoamaan paikallisia ja etäpalveluja. Allianssi tuo lisäarvoa yli 75 lisäosan avulla, joita Alliance-kumppanit ovat kehittäneet, ja jäsenet pystyvät palvelemaan asiakkaita maailmanlaajuisen tytäryhtiöverkoston kautta. Yli 40 maata kattavat jäsenyritykset ovat osallistuneet vuodesta 2010 saakka yli 250 projektiin, auttaen yli 700 asiakasta ja 15000 loppukäyttäjää.

 

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

#ACLOUDSTER #BestInClass #Alliance #SAPpartners #cloudERP #Cloud #ERP #SAPBusinessByDesign #BusinessByDesign #IsletGroup #Isletters

Like what you read? Share this!