Islet Group laajentaa toimintaansa ja avaa uuden toimipisteen Ouluun vastatakseen asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin. Toimipiste Pohjois-Suomen teknologiakaupungissa mahdollistaa Isletin palveluiden entistä paremman ja ketterämmän tavoitettavuuden maanlaajuisesti. Odotamme innolla nykyisten ja uusien asiakkaiden sekä Islettereiden tapaamista Perämeren rantojen merikaupungissa.

Islet on kasvanut vahvasti viime vuosina. Asiakkaidemme ja tulevan kasvumme tukemiseksi on erityisen tärkeää, että pystymme rekrytoimaan alamme parhaat osaajat. Oulun seudulla on paljon vahvaa liiketoimintaprosessi- sekä ohjelmisto-osaamista. Lisäksi meillä on paljon asiakkaita Oulun seudulla ja sen lähikaupungeissa. Toimipaikan avaaminen Ouluun olikin luonnollinen valinta, nykyisten Espoon ja Budapestin toimistojemme lisäksi. Lähdemme kasvattamaan tiimiä merkittävästi uudessa toimipaikassamme.

Tommi Luoto

Teknologiajohtaja, Islet Group

 

Lisätietoja:

Tommi Luoto
Teknologiajohtaja, Isletter
tommi.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1261

 

 

#kasvu #uusi #toimipiste #Oulu #IsletGroup #Isletters

 

 

Like what you read? Share this!