Tervetuloa SAP:in “SAPPHIRE NOW Reimagined” -virtuaalitapahtumaan 15.-18.6.2020, joka tarjoaa ideoita, opastusta, visioita ja suuntaa koko SAP-yhteisölle. SAPPHIRE NOW on yksi SAPin globaaleista päätapahtumista vuosittain, ja tänä vuonna se järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalisesti ja maksutta.

”SAPPHIRE NOW Reimagined” antaa suoran näkymän SAP:in viimeisimpiin innovaatioihin ja uusimpiin tuuliin. Tapahtuman avaa SAP:in globaali toimitusjohtaja Christian Klein ja Porschen johtoryhmän jäsen Lutz Meschke visionäärisellä keskustelulla aiheesta ”How to Turn Our Biggest Challenges into Our Greatest Opportunities”. Suosittelemme lämpimästi jokaiselle SAP-asiakkaalle tapahtumaan osallistumista! Tapahtuman kohokohtia ovat:

 

 

SAPPHIRE NOW UnpluggedVeloitukseton viikottainen videosarja, jossa johtajat, ajattelijat, vaikuttajat ja asiantuntijat jakavat ajatuksiaan siitä, kuinka voimme navigoida ja hallita elämäämme COVID-19 pandemian aikana. Videot ovat kestoltaan 15-20min.

SAPPHIRE NOW VisionTule kuulemaan maanantaina 15.6. klo 18 kuinka SAP CEO Christian Klein jakaa visionsa uudesta SAPista, sekä kehitteillä olevia innovaatioita ja insipiroivia asiakastarinoita. SAPPHIRE NOW Vision on loistava tapa kartoittaa yrityksesi tietä eteenpäin.

SAPPHIRE NOW Converge – 15.6. aloittaa myös SAPPHIRE NOW Converge, josta löydät SAP:in reaaliaikaista ja tilattavaa sisältöä. Liittymällä SAPPHIRE NOW Converge -ohjelmaan saat ympäri vuoden uusimmat näkemykset ja tietoa SAP:ista SAP-johtajilta, tuote- ja eri alojen asiantuntijoilta, yhteistyökumppaneilta, ajattelijoilta ja asiakkailta. Voit tarkastella paljon sisältöä useilta kanavilta ja kysymyksiisi vastataan tämän uuden digitaalisen alustakokemuksen kautta.

 

Ilmoittaudu nyt veloituksetta – All-Access Pass

 

Ilmoittautuessasi saat ilmaisen pääsyn korkealaatuiseen live- ja nauhoitesisältöön SAPPHIRE NOW Reimagined -sovelluksessa. SAPPHIRE NOW Vision ja SAPPHIRE NOW Converge-ohjelmat alkavat 15.6. ja pääset veloituksetta osallistumaan SAP:in visio- ja strategiakeskusteluihin. Valitse sopiva kanava ja keskity roolisi tai toimialasi kannalta sopivaan sisältöön. Kun olet kirjautunut, voit lisätä muistutuksen kalenteriin varmistaaksesi eturivipaikkasi 15. kesäkuuta. Ja tunnuksesi säilyy käytettävissä, jotta voit palata hakemaan uutta sisältöä.

 

 

 

#SAP #SAPPHIRENOW

Like what you read? Share this!