KEEP IT SIMPLE

Tamás on saaremme kokeneimpia kehittäjiä. Hän valmistui tietokoneinsinööriksi Ukrainassa, entisessä Neuvostoliitossa. Kuten meren pinnanalainen monimuotoinen ekosysteemi, tietokoneiden ja erityisesti servereiden monimutkaisuus kiinnosti häntä, ja hän ymmärsi ohjelmistojen mahdollisuudet. Meren tyyneys kiehtoo häntä, ja Tamás pyrkiikin yksinkertaisuuteen ja selkeyteen – haasteellista tämän päivän mutkikkaassa IT-ympäristössä.

Tamás haluaa kehittää itseään jatkuvasti ja pitää ihmisiä tärkeämpinä kuin tehtäviä ja projekteja: teknologian tulee palvella meitä eikä toisinpäin. Hän arvostaa tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Tamásilla on kokemusta surffauksesta, laskettelusta, lumilautailusta ja varjoliidosta, mutta hän valitsee nykyään meditoinnin, kävelyt, pianonsoiton ja luonnon.

 

OTA YHTEYTTÄ
TAMÁS KŐHALMI
+36 70 200 3267
tamas.kohalmi@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!