Kriittisten toimintojen siirtäminen S/4HANA:an tulee tehdä hallitusti. Pelkät myyntikalvot eivät riitä päätöksenteon tueksi. Tarvitaan eväät muutoksen suunnitteluun sekä kokonaisymmärrys siitä, millä tavoin siirtymä kannattaa tehdä ja miten siihen tulee valmistautua.

Tule kuuntelemaan webinaariimme Transmerin Kimmo Kohon mietteitä S/4HANA-siirtymään liittyen sekä teknologiajohtajamme Tommi Luodon ja liiketoimintajohtajamme Jukka Penttisen näkemykset koordinaateista kohti S/4HANA:a.

Ilmoittaudu mukaan webinaariimme tästä linkistä.

Kimmo Koho toimii Transmeri Groupin tietohallintopäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. Kimmolla on pitkä kansainvälinen tausta toiminnanohjauksesta ja ICT:stä. Ennen Transmeria hän toimi 15 vuotta Sulzerilla erilaisissa rooleissa Suomessa, Sveitsissä ja Pohjois-Amerikassa vastaten muun muassa globaaleista tiimeistä, muutoksen hallinnasta, ICT projekteista, alustoista ja infrasta.

ISLET:n teknologiajohtaja Tommi Luoto vastaa Isletin teknologiavisiosta sekä strategisista kumppanuuksista ja on yksi ISLET:n pääomistajista. Tommilla on yli 10 vuoden kokemus SAP:in teknisistä osa-alueista ja on auttanut useita asiakkaita hahmottamaan polkua S/4HANA:an.

ISLET:n liiketoimintajohtaja Jukka Penttinen on menestyksekkäästi työskennellyt SAP-projektien ja -hankkeiden parissa 17 vuoden ajan. Hän on ollut toteuttamassa 60 eri käyttöönottoa 15 eri maassa sekä omaa kokemusta S/4HANAn käyttöönotosta että S/4HANA esiselvityksistä.

#Transmeri #IsletGroup #webinaari #SAP #S4HANA #siirtymä #muutos

Like what you read? Share this!