CREATING SOLUTIONS

Kun köydet ovat solmussa niin luontaisena ongelmanratkaisijana Karoliina rientää apuun. Hän kääntää kaikki kivet ja kannot etsiessään sopivia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Karoliinan intohimoinen asenne työtään kohtaan ja jatkuva oppimisen halu innostaa myös muita saarelaisia. Vaikka aallot olisivat kuinka korkealla, niin häneltä löytyy aina pilkettä silmäkulmasta tiukkojenkin tilanteiden keskellä.

Tapahtumien parissa työskennellyt Karoliina hallitsee projekteissa niin suuret linjat kuin pienet yksityiskohdatkin. Hänellä on monipuolista kokemusta eri toimialoilta, joten hän sulautuu kuin kala vedessä erilaisiin ympäristöihin.

Karoliinan intohimona on nähdä maailmaa ja tutustua erilaisiin kulttuureihin, ja hänellä onkin aina seuraava reissu kiikarissa. Hän on myös aina kokeilemassa uusia ravintoloita ja metsästämässä mielenkiintoisia ruokaelämyksiä, joista hän ottaa ideoita myös omaan keittiöönsä.

OTA YHTEYTTÄ
KAROLIINA LUHANKA
+358 44 574 1308
karoliina.luhanka@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!