DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY

Isletter Tams Forgo. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Tamás on ISLET:n kehittäjäyhteisön liittymätaituri. Sitoutuneisuus, ahkeruus ja periksiantamaton asenne kuljettavat häntä aina seuraavalle etapille. Tamásin positiivisuus säteilee ympärilleen auringon lailla. Hän on saarelaisten oma koomikko – aina hyväntuulinen ja naurava. Aisaparina Tamásin vanavedessä kulkee usein ranskanbuldoggi Dózi, joka hurmaa saarelaiset ja saaremme vieraat vilpittömällä katsellaan.

Tamás nauttii luonnossa olemisesta, mutta hieman eri tavalla kuin suurin osa meistä muista. Tamás pystyy tekemään majapaikan ja sytyttämään lämmittävän nuotion käyttäen ainoastaan luonnon tarjoamia rakennustarpeita. Hän onkin todellinen selviytyjä!

OTA YHTEYTTÄ
TAMÁS FORGÓ
tamas.forgo@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.