OLETKO SINÄ ISLETIN UUSI SAP-ASIANTUNTIJA?

Etsimme dynaamista SAP-ammattilaista huipputiimimme saarellemme. SAP-asiantuntijana vastaat muutamasta asiakkuudesta itsenäisesti ja ratkaiset asiakkaidemme haasteita yhdessä muiden huippuosaajiemme kanssa. Työ on monipuolista ja joustavaa tiimityöskentelyä.

Jos sinulla on jo kokemusta SAP:sta ja sana SAP synnyttää sinussa jatkuvan halun oppia lisää, haluamme sinut tiimiimme. Työssä onnistut jos sinulla on

  • Aito halu auttaa asiakasta
  • Mutkaton kommunikointityyli
  • Haluat hoitaa hommasi laadukkaasti ja ammattitaidolla, kädet savessa
  • Nautit työn vapaudesta ja monipuolisista työtehtävistä
  • Et karta vastuun ottamista
  • Olet innokas oppimaan ja jakamaan osaamistasi myös muille

Meillä pääset etulinjaan oppimaan uusia teknologioita ja kehittämään uusia innovaatioita.

Olemme suomalainen ketterä ja kokenut SAP-teknologioihin erikoistunut perheyritys. Toimintamme pohjautuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen, ennakkoluulottomaan eteenpäin katsomiseen, toisten arvostukseen ja kestävään kannattavuuteen. Ajattelemme innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti, toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi sekä pyrimme aina ajamaan asiakkaittemme etua. Työntekijämme Isletterit ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että yhdessä tekemisellä ja hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 1998 ja tehneet SAP-projekteja ja toimeksiantoja yli 180 SAP -asiakkaalle Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Budapestissa.