LIITY ISLETTEREIHIN

Pääset osaksi motivoitunutta tiimiä ja kiinnostavia projekteja, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Elämä ISLET:llä tarjoaa onnistumisen tunteita ja lämmintä ryhmähenkeä. Mukavuusalueemme on teknologian aallonharja. Isletillä sinua odottavat monipuoliset tehtävät, mahdollisuus oppia uutta, reilu palkitseminen ja iloisen tekemisen ilmapiiri. Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

Tutustu Islettereihin!

TÄLLÄ HETKELLÄ KIIKAROIMME:

MITÄ TARJOAMME?

 

  • Poikkeuksellisen mahtava joukkuehenki ja motivoiva ilmapiiri, sekä innostuneet, vastuulliset ja tukevat työkaverit & johto
  • Mahdollisuus jatkuvaan uuden oppimiseen ja kasvuun, säilyttäen työ- ja perhe-elämän tasapaino
  • Miellyttävä ja moderni työympäristö ja joustavat työajat

MITEN ISLETTERIT KUVAILEVAT TYÖTÄÄN ISLETILLÄ?

“Työ Isletillä on aina haastavaa, opin jatkuvasti uutta, mutta olemme valmiita mihin vain. Joskus meiltä odotetaan laadukasta työtä tiukalla aikataululla, mutta se on lopulta hyvin palkitsevaa. Tiimimme on loistava – täällä voit aina luottaa työkavereihin.”

SZILVIA PLÁNTEK
Isletter, SAP Developer

“ISLET:llä saa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Yrityksen brändi ja työtilat ovat raikkaat. Täällä työskentelemällä saa tuntea myös tekevänsä hyvää muille, sillä ISLET on mukana monessa hyväntekeväisyyskampanjassa. Myös työkaverit ovat mukavia ja johdon kanssa kommunikointi on helppoa.”

TOMMI MUURI
Isletter, SAP Specialist

“Yllätyn jatkuvasti siitä, miten paljon olen oppinut ja tehnyt aloitettuani työt Islet:llä. Jokainen päivä on raikkaan erilainen, koska työ on monipuolista ja kiinnostavaa. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri – ja paras tiimi!”

HANNELE HAKALA
Isletter, SAP Specialist