TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää Talous- ja hallintopäällikköä. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

 

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä intohimoa näiden asioiden kehittämiseen ja prosessien syväosaamiseen. Hienoa myös, jos palkkahallinto on sinulle tuttua. Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa kehittää toimintatapoja ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä.

 

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. Talous- ja hallintopäällikkönä pääset rakentamaan Isletin tulevaisuutta. Tavoitteenamme on olla maailman paras työyhteisö. Pääset työskentelemään kiinnostavalla teknologia-alalla, joka usein nähdään tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Head of Administration” COO Heidi Sinisalolle: heidi.sinisalo@isletgroup.fi  ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 

 

#taloushallinto #henkilöstöhallinto #finance #humanresources #rekrytointi #kehitys #Isletter #ISLETGroup

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.