MARKKINOINTI JA MYYNTI

Me tuomme läpinäkyvyyttä sekä mitattavuutta yrityksesi myyntiin ja markkinointiin. Autamme sinua kehittämään niitä järjestelmällisesti, jotta pääset tavoitteisiin – ja ylität ne.

Kohtaat tavoittelemasi asiakkaat oikealla hetkellä oikeissa kanavissa. Tarjoat myyntitiimillesi täyden näkymän asiakkaaseen ja ennakoivat toimintaohjeet seuraavista myyntiaktiviteeteistä. Hyödynnät myös itseoppivaa teknologiaa asiakkaiden käyttäytymisen ennustamisessa.

Tarjoamamme ratkaisu perustuu SAP:n edistykselliseen C/4HANA- teknologiaan. Se on helposti integroitavissa toiminnanohjausjärjestelmääsi ja toimii sen kanssa saumattomasti yhdessä. Tarjoamme myynnin ja markkinoinnin ratkaisun joustavasti pilvipalveluna kuukausihinnalla.

Laadukkaalla jatkuvalla kehityksellä ja ylläpitopalvelulla varmistamme häiriöttömät päivittäiset toimintosi. Meillä palvelustasi vastaa aina henkilökohtaisesti yksi Isletter ja nimetyt osaavat asiantuntijat, jotka tuntevat sinun yrityksesi prosessit ja sen toimintaympäristön. Kattavat ylläpitopalvelumme pitävät sisällään muun muassa järjestelmän valvonnan ja käyttäjien tuen, virhetilanteiden selvityksen, pienkehityksen ja integraatiot.

OTA YHTEYTTÄ
Piia Hoffsten
COO, Isletter
piia.hoffsten@isletgroup.fi
+358 40 587 7303

LUE LISÄÄ

Sukella muihin PALVELUIHIN

Transmeri sai Isletiltä koordinaatit kohti S/4HANA:a

    Katso videolta miksi Transmeri lähti tekemään Isletin kanssa SAP S/4HANA -esiselvitystä, ja mitä konkreettisia hyötyjä he saivat esiselvityksestä.   Haastateltavat: Kimmo Koho, tietohallintojohtaja, Transmeri Group Juha Luukkola, kehityspäällikkö,...

Islet on Lumenen luottokumppani SAP-ylläpidossa ja kehityksessä

Lumene on käyttänyt SAP-toiminnanohjausjärjestelmää laajasti vuodesta 2004 alkaen. SAP:ia käytetään Lumenella monipuolisesti koko yrityksen ydintoimintojen hallintaan. Isletin kanssa tehtävällä jatkuvalla pienkehityksellä SAP-järjestelmää on kehitetty...