Asiakasvastaava

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää asiakasvastaavaa. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta asiakasvastaavan tehtävistä, intohimoa pitää huolta asiakastyytyväisyydestämme, varmoja otteita luotsata asiakkaita alati kehittyvässä aallokossa oikeaan suuntaan, sekä kykyä kiikaroida uusia tarpeita ja kehityskohteita heidän liiketoimintansa tehostamiseksi sekä asiakkuuden kasvattamiseksi. Sujuva kommunikointi ja nykyisestä asiakasportfoliosta huolehtiminen, mutta myös uusiin tieto- ja tarjouspyyntöihin vastaaminen ja sopimusneuvottelut ovat sinulle tuttuja prosesseja.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä. Olet kiinnostunut pilvipohjaisista teknologioista ja haluat auttaa asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan sen avulla.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta alati kehittyvällä ja kasvavalla alalla. Asiakasvastaavana pääset pitämään huolta olemassa olevista asiakkaistamme. Olet tunnistamassa ja neuvottelemassa uusista ratkaisuista asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämien tarpeiden ratkaisemiseksi yhdessä muiden Isletterien kanssa. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, kattavat luontaisedut, reilu palkitseminen ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Asiakasvastaava – oma nimi” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja saarestamme voi kysyä Eriikalta: 040 832 0828

 

 

#SAP #S4HANA #BusinessByDesign #SAPAriba #Microsoft #Data #Analytics #Azure #Cloud #CloudTechnologies #SAPOnAzure #Inbound #RFI #RFA #CustomerSatisfaction #Recruiting #Sales #B2B

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!