Islet on mukana SAP Finug Syysseminaarissa, joka järjestetään Helsingin Katajanokalla Scandic Marina Congress Centerissä tiistaina 11. lokakuuta 2022.

Vuoden suurin SAP Finug tapahtuma sisältää tuttuun tapaan ajankohtaisia SAP-asiakastarinoita ja SAP-tietoiskuja, Keynote-puheenvuoroja, upean kumppaninäyttelyn, hiljaisen työskentelytilan, iltaohjelmaa sekä paljon muuta. SAP Finug toivottaa kaikki SAP-ekosysteemistä kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa ja kumppaninäyttelyä sekä verkostoitumaan kollegoiden kanssa!

Kerromme tapahtumassa SAP BTP:n Free Tier -palveluista innovoinnin kiihdyttäjänä, ja kuinka asiakkaamme Cutrin uudisti myyntityökalut Fiorilla. Pidämme myös tietoiskun SAP:in robotiikkaratkaisuista automatisoimassa prosesseja. 

 

 

#SAPFinug #syysseminaari 

Like what you read? Share this!