EMBRACE FIT FOR PURPOSE

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.
Mikolla on vuosien vankka kokemus merenkäynnistä SAP Ariba ja SAP hankintaratkaisujen alueelta, ja hän on auttanut useiden eri toimialojen yrityksiä liiketoimintaprosesseissa hankinnasta maksuun. Mikko on seilannut kansainvälisillä vesillä erilaisissa projekteissa ja hankinnan transformaatioissa.

Laatua arvostava Mikko nauttii, kun pääsee auttamaan asiakkaita, ja keskittyy aallokon keskelläkin olennaiseen. Hän tietää, että pitkäaikainen ja kestävä kumppanuus rakennetaan aidon vuoropuhelun ja rehellisen kommunikoinnin kautta, ja että toteutettavien teknologisten ratkaisujen tulee olla arktisen kirkkaita, juuri tarkoitukseen soveltuvia. Onnistumisen tärkeänä kulmakivenä on Mikon syvä ymmärrys asiakkaan toimialasta, toimintatavoista, prosesseista ja kipupisteistä.

Vapaa-aikaansa Mikko viettää taaperoikäisen kanssa ulkoillessa ja leikkiessä, sekä golf-kentillä silloin kun sinne ehtii.

OTA YHTEYTTÄ
mikko.korpi@isletgroup.fi
+358 40 489 7248

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.