BE THE CHANGE

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Teollinen tuotanto on tuttuja vesiä Anniinalle, joka on hankkinut kokemusta sektorin eri prosessi- ja ICT-rooleissa. Hänellä on intohimo teknologiaa kohtaan, ja hänelle on ominaista ottaa vastaan ​​uusia haasteita ja parantaa asiakkaiden liiketoimintaa. Anniina on utelias persoona ja innokas oppimaan uusia asioita. Hän on omistautunut tutkimaan uusia meriä ja luotsaamaan muita turvallisesti rantaan. Anniina hehkuu uutta energiaa ja hänen positiivinen can do -asenteensa tarttuu.

Rentoutuakseen Anniina joogaa ja nauttii ulkona luonnossa kävellen ja hiihtäen. Hän ei pelkää kokeilla uusia asioita ja aktiviteetteja, kuten koskenlasku tai canyoning.

 

OTA YHTEYTTÄ
Anniina Leppänen
anniina.leppanen@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!

Psst!
Ilmoittaudu Islet Lighthouse -tapahtumaan 1.6.2021!