ON A MISSION

Katjalla on vuosien kokemus tieto- ja viestintäteknologian parissa, ja paitsi monipuolinen kokemus liiketoimintayksiköiden taloushallinnosta ja operatiivisen ohjauksen tehtävistä, myös opettajan pätevyys. Katja on toiminnan nainen, oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen. Hänen yrittäjähenkisyytensä ja saaristolainen asenne takaavat, että tuloksiin päästään. Isletterinä Katja on myös positiivinen, avarakatseinen, luotettava sekä lojaali.

Vapaa-aikansa Katja viettää perheen ja ystävien seurassa, sekä koiraharrastuksen ja valokuvauksen parissa. Hän on mm. rotujärjestön pj, kennelliiton valtuustossa ja toimielimissä, ja luonnossa liikkuminen ja luontoystävälliset arvot ovat hänelle tärkeitä.

 

OTA YHTEYTTÄ
KATJA HASHANI
+358 40 5867 160
katja.hashani@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!