WHERE THERE’S A WILL THERE’S A WAY

Kokemuksen karaisemalla Emmalla on takanaan yli 10 vuotta talouden kehitysorganisaatiossa, sekä tietojenkäsittelyn tutkinto. Hän on täydellisyyden tavoittelija, joka menee läpi tuulen ja tuiskun jotain päättäessään. Emma pitää muiden auttamisesta ja ottaa vaikeatkin tilanteet haltuun saarelaisen varmalla otteella ja tarvittaessa huumorilla. Lisäksi hänellä on aina monta purjetta tuulessa.

Emma on kilpaillut ja valmentanut telinevoimistelua 20 vuotta ja sijaistaa nykyään akrobatiaohjaamista trampoliinipuistossa. Hän treenaa itsekin paljon, ja taipuu yhä voltteihin ja spagaatteihin! Vapaa-ajallaan Emma matkustelee ja suuntaa usein työn vastapainoksi aurinkoisiin kohteisiin rentoutumaan.

 

OTA YHTEYTTÄ
EMMA MÄKINEN
+358 50 487 3909
emma.makinen@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!