TOGETHER WE ARE STRONGER

Hannan positiivisuus tarttuu! Hän auttaa asiakkaat myrskyn yli, kun purjeet ovat ylipaineessa vastatuulen piiskaavissa aalloissa. Yhdessä ideoimalla, oivaltamalla ja toimimalla saadaan purjeet kääntymään jälleen myötätuulen vietäväksi. Hannalla on vankka SAP-osaaminen, hän on ollut muun muassa Nokialla yli kymmenen vuotta ottamassa SAP:ia käyttöön viidessä eri maassa sekä toiminut testipäällikkönä ja testaajana talouden, myynnin ja hankinnan alueilla.

Hannan innokkaalla ja jatkuvalla oppimisen asenteella saavutamme määränpään projektissa kuin projektissa. Hyvinvoinnistaan hän huolehtii lenkkeilemällä useita kertoja viikossa ja häneltä löytyy takataskustaan myös urheiluhierojan tutkinto. Syksyisin marjojen keräily ja vaeltaminen Kuusamon erämaissa tuovat lisäenergiaa asiakkaiden antamiin, mukaansatempaaviin työprojekteihin.

OTA YHTEYTTÄ
Hanna Marjala
+358 44 368 5053
hanna.marjala@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!

Psst!
Ilmoittaudu Islet Lighthouse -tapahtumaan 1.6.2021!