LET’S DO THIS TOGETHER

Tommi on saaremme tutkimusmatkailija. Kuten aito saarelainen, hän on toiminut aikaisemmin satamassa esimiehenä ja opiskellut logistiikkaa.

Tommia draivaa uuden tiedon ja oppimisen nälkä. Uudet teknologiat ja niiden hyödyntäminen toimivat motivaation polttoaineena Tommille ja niiden oppimiseen hänellä löytyy aitoa sydämenpaloa sekä nopeaa omaksumiskykyä. Tommi on vastuunkantaja ja helposti uusiin tilanteisiin sopeutuva Isletter. Hän on se porukan “hyvä tyyppi”, joka sulattaa paksuimmankin jään aidolla ja positiivisella tavallaan kohdata ihmiset. Tommin hymy ei jätä ketään kylmäksi.

Tommilla on vahva visuaalinen silmä ja hän viettääkin vapaa-ajallaan mielellään aikaa kameran takana. Valokuvaus on haasteellista, mutta palkitsevaa.  Erityisten tilanteiden ikuistaminen täällä ISLET:llä tulee olemaan onneksemme osaavissa käsissä. Matkustaminen ja urheilu kiinnostavat myös aktiivista Tommia ja uusimpana lajina surffaus, jonka hän kävi opettelemassa missäs muualla kuin Balilla.

OTA YHTEYTTÄ
TOMMI MUURI
+358 400 499 102
tommi.muuri@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!