DON’T JUST PROMISE, DELIVER

Sanna Degerström saapui saarellemme tekniseksi SAP konsultiksi. Sannalla on vajaan 20 vuoden teknologia-alan kokemus kansainvälisistä organisaatioista ja SAP ekosysteemin parissa hän on työskennellyt uransa alusta asti. SAP BASIS puolen kokemusta Sannalle on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajan. Sannan yksi vahvuuksista muiden ohella on edottomasti se, että hän haastaa jatkuvasti itseään oppimaan uutta. Tällä hetkellä Sannaa kiinnostaa erityisesti SAPin S/4HANA teknologiaan sertifioituminen.

Sannan osaamisesta ja tyytyväisistä asiakkaista saapuu pullopostia saarellemme. Sanna selvittää oikeat koordinaatit vaativimmissakin ympäristöissä ja ratkaisee haastavat ongelmat nopealla päättelykyvyllään ja vankalla ammattitaidollaan. Aina positiivisen ja ystävällisen Sannan asenne tartuu jokaiseen ympärillä olevaan ja muut saarelaiset luottavat Sannan tukeen kaikissa olosuhteissa.

Luonto ja eläimet ovat Sannalle lähellä sydäntä. Häntä odottaakin päivän päätteeksi kaksi suloista koiraa, Heta ja Rölli joiden kanssa Sannan perhe käy päivittäin yhdessä ulkoilemassa. Heta on kunnostautunut myös vapaaehtoistyössä hoivakoirana, jonka tehtävänä on käydä ilahduttamassa ihmisiä hoitolaitoksissa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, itsensä jatkuva kehittäminen ja uuden oppiminen tuovat uutta energiaa Sannalle sekä vieraiden kulttuurien opiskelu ja matkustelu.

OTA YHTEYTTÄ
SANNA DEGERSTRÖM
+358 50 487 6910
sanna.degerstrom@isletgroup.fi