HAPPY TO NAVIGATE

Helenan rauhallinen olemus tuo tyyneyttä kiireen keskellä myrskyävälle merelle. Hänen pitkä kokemuksensa kansainvälisiltä vesiltä on arvokas lisä Isletin värikkääseen joukkoon. Helena on tottunut kommunikoimaan sujuvasti usealla eri kielellä ja luovimaan menestyksekkäästi haastavilla väylillä eri kulttuurien kanssa yhteistyötä tehden.

Helenaa motivoi ennen kaikkea uuden oppiminen ja pitkän SAP kokemuksensa syventäminen erityisesti myynnin ja logistiikan alueilla. Asiakkaat ovat aina luottaneet varauksetta Helenan ammattitaitoon ja systemaattiseen tapaan viedä asiat päätökseen. Helenalta ei jää huomaamatta pieninkään yksityiskohta.

Työn vastapainona Helena ammentaa energiaa luonnossa liikkuen. Helena on hyötyliikunnan vankka kannattaja ja reippaana Isletterinä hän usein saapuu toimistolle aamulla pyöräillen.

HELENA KORHONEN
+358 50 050 1427
helena.korhonen@isletgroup.fi