Ensimmäinen ISLET News on ulkona! Vierailevan ankkurin Ohjelmistoyrittäjien Rasmus Roihan painava viesti: Uusiudu tai kuole, ohjelmistovetoiset yritykset menestyvät, ISLET laittaa tuulta purjeisiin.

Roiha raportoi digitalisaation tärkeydestä toiminnanohjauksessa ja yritysten kilpailukyvyssä. Islet vastaa tulevaisuuden haasteisiin kuten tekoälyyn, robotiikkaan jo ohjelmistovetoiseen yritysjohtamiseen. ”ISLET on erikoisuus, harvinaisuus ja ilo meidän alallemme”, Roiha sanoo.

 

Ohjelmistoyrittäjät ry on sitoutumaton ohjelmistoalan edistäjä ja toimialavaikuttaja, joka uskoo softan parantavaan voimaan. Yhdistys on kasvuhakuisten ja yrittäjähenkisten ohjelmistoyritysten johdon yhteisö. Toiminnallaan yhdistys luo parempia mahdollisuuksia ohjelmistoalan yrittäjyyteen, vaikuttaa toimialaa koskevaan päätöksentekoon, edistää alan tutkimusta ja koulutusta sekä kehittää jäsenyritystensä liiketoimintaa. Vuonna 1993 perustetulla yhdistyksellä on jäsenenään yli 600 alan keskeisintä ohjelmistoyritystä sekä niiden johtajaa ja vaikuttajaa.