I AM HERE FOR YOU

Palvelupäällikkömme Satu on luotettava ja tietää kaiken, mitä saarellamme tapahtuu. Etsitpä vastausta mihin tahansa kysymykseen, voit olla varma löytäväsi sen Sadulta. Vakuuttavalla asiantuntemuksellaan ja tyynellä taitamuksellaan hän löytää aina oikean polun perille.

Satu taitaa myynnin ja logistiikan jakelupuolen prosessit läpikotaisin. ISLET:llä hän on ollut jo vuodesta 2009, ja on toiminut useiden asiakkaidemme asiakkuusvastaavana ja projektipäällikkönä. Satua kuvaillaan määrätietoiseksi tekijäksi, joka saa asioita tapahtumaan!

Toimistoaikojen ulkopuolella löydät Sadun retkiluistelemasta luonnonjäillä tai liikkumassa luonnossa. Satu onkin innokkaasti aina kokeilemassa uusia juttuja – oli kyse sitten seinäkiipeilystä, tankotanssista tai rantalentopallosta.

 

OTA YHTEYTTÄ
Satu Laisi
+358 40 574 1264
satu.laisi@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!