I GO THE EXTRA MILE FOR YOU

Operatiivinen johtajamme Piia on haiden kanssa uinut, kissakaloja keihäällä kalastanut ja jäämerellä sukeltanut saaremme huimapää – ja samalla ennakkoluulottomuudella ja rohkeudella hän kohtaa kaikki tilanteet. Hän on toiminut työnsä ohella aiemmin mm. kansainvälisenä sukelluskouluttajana ja pelastussukeltajana. Vesi on Piialle tuttu elementti myös jään muodossa. Hänellä on useita Suomen mestaruuksia kaukalopallosta, jääpallosta ja jääkiekosta sekä yksi maailmanmestaruus.

Hän todellakin hanskaa kaikki olosuhteet. Vaikka Piia uikin ajoittain vaarallisissa vesissä, on hän luotettava, vahvan arvopohjan omaava ja vauhdikas Isletter, joka tuntee laajalti sekä Microsoftin että SAP:n teknologioita.

Hänen erikoistumialueitaan ovat tietoturva, pilvipalvelut, tekoäly ja robotiikka.

 

OTA YHTEYTTÄ
Piia Hoffsten
+358 40 587 7303
piia.hoffsten@isletgroup.fi