SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION

Isletter Otso Tolonen. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Otso hallitsee suvereenisti niin biitsilentopallon kuin ketterät kehitysmallitkin. Scrum masterina hän on tarkka, huolellinen ja luotettava saaremme yhteisön jäsen. Villalankoja voi Otsolla olla kuinka paljon tahansa, mutta silti ne pysyvät aina hänen käsissään. Asiakkaat rakastuvat Otson raikkaisiin näkemyksiin kerta toisensa jälkeen.

 

Otson avulla sinäkin löydät saaremme salaisimmatkin polut ja kauneimmat rannat, ja saat yhtenäisen, suoraviivaisen käyttökokemuksen. Otso on suunnitellut useita käyttöliittymiä moniin erilaisiin ekosysteemeihin. Hän uskoo, että kauneus on yksityiskohdissa.

 

Vastuullisuus ja ympäristö ovat Otsolle sydämen asia. Hän vastaakin kaikista Isletin vastuullisuushankkeiden toteuttamisesta.

 

OTA YHTEYTTÄ
OTSO TOLONEN
+358 40 041 7489
otso.tolonen@isletgroup.fi